Ulkomaanmatka 8.10. – 15.10.2020 Kreikka Zakynthos

Huoneistohotelli Caretta Beach  ****. Majoitus kaksioissa, yksiössä tai kolmiossa, joissa on parveke, kylpyhuone (ammeella), hiustenkuivaaja, puhelin, TV, WiFi (lisämaksu), tallelokero (noin 15 €/viikko) sekä pieni keittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Keittolevyjä lainataan vastaanotosta. Ilmastoinnista lisämaksu.

Ei sisällä aamiaista. Hinta sisältää lennot Kuusamo – Kreikka  – Kuusamo,  lentokenttäkuljetuksen ulkomailla, ruumaan menevän matkalaukun max 17 kg ja yhden retken. Mukaan lähtee yhdistyksen vapaaehtoinen ohjaaja mikäli matkalle lähtee tarvittava määrä osallistujia. Hinta yksiössä 994,00 e/hlö. Jaetussa kahden hengen kaksiossa 1034 e/hlö tai 1034 e/hlö kolmiossa (2 makuuhuoneen, 4hlö huoneessa).

Viimeinen ilmoittautuminen matkalle 15.3.2020 mennessä. Mikäli ryhmä ei täyty, voivat osallistujat valita yksilömatkan ilman ohjaajaa. Tästä ilmoitetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Ilmoittautuminen puh. 044 2301 439 / Saila Käsmä-Karjalainen. Vastuullinen järjestäjä Matkavekka.

Kategoria(t): info. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.