OmaisOiva toiminta

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Kokoontumisissa noudatamme hyvää käsihygeiniaa ja toimintaan ei saa tulla sairaana ja ei saa olla pientä flunssan oiretta. Jokainen tulee tapahtumiin omalla vastuulla. Toteutamme korona-aikana kahvilatoimintaa myös Teams-ohjelmalla ja osallistuminen on helppoa. Teams-tapaamisiin tarvitset tietokoneen, mikfonin, sähköpostiosoitteen ja nettiyhteyden. Autamme osallistumisessa tarjoamalla mm. digiapua.

OmaisOivan työntekijät Laila ja Saila ovat lomalla 6.7. – 2.8.2020. Palaamme lomalta ja suunnittelemme syksyn ja talven toimintaa, huomioiden viranomaisten ohjeistukset. Mukavaa kesää!

Tässä uusin päivitetty OmaisOiva tiedote, joka koskee korona-aikaa

Pävitetty 31.8..2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoria(t): info. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.