Ovet valmennus

OVET VALMENNUS  TAIVALKOSKI

Valmennus on tarkoitettu kaikille läheistään hoitaville henkilöille, jotka kokevat tarvitsevansa tukea arkeen. Henkilölle, joka tukee ja avustaa sairastunutta tai vammautunutta läheistä ja tarvitsee tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista. Ei vaadita virallista omaishoitajuutta.  Valmennus on osallistujille maksuton.

MuistiOvet -valmennus Taivalkoski

MuistiOvet-valmennus sinulle, kenen läheinen on sairastunut muistisairauteen. Saat valmennuksesta monipuolista tietoa ja tukea arjen avuksi. Mietit ehkä rooliasi läheisen omaishoitajana ja toivot lisää tietoa muistisairaan kohtaamisesta.

Valmennukseen osallistuminen ei vaadi virallista omaishoitosopimusta. Valmennuksessa jokainen voi osallistua keskusteluun omien voimavarojen mukaan ja se on luottamuksellista. Valmennus on maksuton.

Paikka: Taivalkosken kunnantalon valtuuston kokoushuone

Aika: ti 8.9., 15.9.,22.9. ja 29.9.2020. Joka kerta klo 10.00 – 14.00.

Hoidettaville on järjestettävä hoito valmennuksen ajaksi.  Järjestelyistä voi kysellä omaishoidon vastaavalta Mimmu Alaloukusalta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen valmennukseen viimeistään 24.8.2020 mennessä, Saila 044 2301 439.  Ilmoita samalla ruoka-aineallergiat. Vastaan puhelimeen 3.8.2020 alkaen, kun palaan lomilta.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Taivalkosken kunnan, Koillismaan seudun Muisti ry:n, Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsin ja Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry/OmaisOivan kanssa.

Päivitetty 3.7.2020 Saila Käsmä-Karjalainen