Kiannon Kuohut kylpylähotelli Suomussalmi

30.11.2020 – 2.12.2020

Retki on tarkoitettu omaishoitajille, läheisille, entisille omaishoitajille, jäsenille ja yhdistyksen vapaaehtoisille. Hoidettava voi lähteä mukaan omaisen kanssa, mikäli omainen hoitaa häntä matkan aikana. Majoitus 2 hengen huoneissa, sisältää puolihoidon aamiaisen ja päivällisen. Hintaan kuuluu myös kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kuljetukset järjestetään lähtijöiden mukaan tarvittaessa Posiolta, Kuusamosta, Taivalkoskelta ja Pudasjärveltä. Lähdöt tulevat olemaan sovitusti alueen keskustasta.

Omavastuu arvio 65 e/henkilö (2 hengen huoneessa), sisältää majoituksen, puolihoidon ja bussikuljetuksen. Paikkoja on max. 20 hengelle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään 3.11.2020 Saila puh. 044 2301 439.

Ohjelmassa mm. Kainuun alueen omaishoitajien ja läheisten yhteinen tapaaminen ja yhteistä ohjelmaa.  Seuraamme koronaohjeistuksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Tällä hetkellä on käytössä hengityssuojainten käyttösuositus, jolloin jokainen lähtijä hankkii omat kasvomaskit ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia. Oma matkavakuutus tulee olla voimassa, mikäli joudut perumaan matkan tai matkalla sattuu tapaturma. Jokainen lähtee retkelle omalla vastuulla. Yhdistyksellä on oikeus perua matka, mikäli viranomaisten määräykset tiukentuvat. Mukaan lähtee tutut ohjaajat, joten rohkeasti mukaan tapaamaan toisia!  Matkaa tukee Ragnar Ekberg -säätiö. Järjestäjä: Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry.