OmaisOiva toiminta

Löydät Koillismaan OmaisOivan välilehdiltä eri toimintamuotoja. Kannattaa tarkistaa myös koulutusosiot ja Ovet valmennusinfo löytyy myös lehdeltä Toiminta ja tapahtumat.

Pävitetty 20.2.2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoriat: info | Jätä kommentti

Sääntömääräinen kevätkokous 2020 Taivalkoski

Taivalvaaran monitoimitalo, Hiihtokeskuksentie 4

Ke 22.4.2020 klo 17.00 alkaen

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Kategoriat: info | Jätä kommentti

Ruoanvalmistustaidot ja ikäihmisten ravitsemus

Kuusamossa on alkamassa keväällä ruuanlaittokurssi, jonka järjestää Marttaliiton Seniori Eväät-hanke, yhteistyössä Kuusamon kaupungin kanssa.  Kohderyhmä yli 65 vuotiaat, erityisesti elämänmuutoksen äskettäin kokeneet henkilöt ja heidän läheisensä. Kokoontumisia yhteensä kolme kertaa. Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä suoraan Kuusamon kaupungin hyvinvointikoordinaattori Pirkko Määttään puh. 040 860 0110. Ilmoittautuminen viimeistään 5.3.2020 mennessä. Kurssi on maksuton. Kurssi toteutuu, mikäli on tarpeeksi osallistujia. Kurssille mahtuu 6 – 8 henkilöä.  

Kategoriat: info | Jätä kommentti

Ulkomaanmatka 8.10. – 15.10.2020 Kreikka Zakynthos

Huoneistohotelli Caretta Beach  ****. Majoitus kaksioissa, yksiössä tai kolmiossa, joissa on parveke, kylpyhuone (ammeella), hiustenkuivaaja, puhelin, TV, WiFi (lisämaksu), tallelokero (noin 15 €/viikko) sekä pieni keittiö, jossa jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Keittolevyjä lainataan vastaanotosta. Ilmastoinnista lisämaksu.

Ei sisällä aamiaista. Hinta sisältää lennot Kuusamo – Kreikka  – Kuusamo,  lentokenttäkuljetuksen ulkomailla, ruumaan menevän matkalaukun max 17 kg ja yhden retken. Mukaan lähtee yhdistyksen vapaaehtoinen ohjaaja mikäli matkalle lähtee tarvittava määrä osallistujia. Hinta yksiössä 994,00 e/hlö. Jaetussa kahden hengen kaksiossa 1034 e/hlö tai 1034 e/hlö kolmiossa (2 makuuhuoneen, 4hlö huoneessa).

Viimeinen ilmoittautuminen matkalle 15.3.2020 mennessä. Mikäli ryhmä ei täyty, voivat osallistujat valita yksilömatkan ilman ohjaajaa. Tästä ilmoitetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Ilmoittautuminen puh. 044 2301 439 / Saila Käsmä-Karjalainen. Vastuullinen järjestäjä Matkavekka.

Kategoriat: info | Jätä kommentti

OmaisOiva kioski Posion messuilla


La 22.2.2020 klo 10 – 16 Posion peruskoulun ja lukion tiloissa, Posion messu

Esittelemme OmaisOivan toimintaa. Tervetuloa keskustelemaan omaishoitoon liittyvistä asioista ja kertomaan toiveista omaishoitajien tukemisessa. Messut järjestää Lions Club Posio, joka perii pääsymaksun messuille.

TERVETULOA!

Kategoriat: info | Jätä kommentti