Etusivu

OmaisOiva toimintaa pyritään järjestämään viranomaisten ohjeistuksen perusteella. OmaisOivan työntekijät Laila ja Saila ovat lomalla 6.7. – 2.8.2020 ja sen jälkeen arvoimme miten toimintaa voidaan järjestää syksyllä ja talvella 2020. Puhelintuki on nyt tällä hetkellä tauolla, mutta aina voi ottaa yhteyttä. Mukavaa kesää!

Korona aikainen toiminta ja tuki näkyy: Koillismaan OmaisOiva lehdeltä -> OmaisOiva toiminta koronaviruksen aikana 2020. Sinne kokoamme päivitettyä tukea, toiminaa ja kampanjoita.

Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry on entisten ja nykyisten omaishoitajien, sekä omaishoidettavien oma paikallisyhdistys.
Yhdistyksessä on OmaisOiva toimintaa ja se hallinnoi lisäksi Koillisen kumppanit -hanketta. Yhdistyksen tarkoitus on auttaa ja tukea koillismaalaisia omaishoitajia ja heidän läheisiään. Olet omaishoitaja, jos pidät huolta perheenjäsenestäsi tai muusta läheisestäsi, joka sairaudesta vammaisuudesta tai muusta erityisestä hoivantarpeesta johtuen ei selviydy arjestaan omatoimisesti.
Olet tervetullut mukaan toimintaan silloinkin, vaikka et saisikaan omaishoidon tukea.

Olemme juuri Sinua varten, jos:

  • tarvitset ohjausta ja neuvontaa

  • tarvitset virkistystä ja lomaa

  • haluat yhteyksiä toisiin omaishoitajiin ja tukea jaksamiseesi

  • haluat vaikuttaa ja tulla mukaan paikallisyhdistyksen toimintaan

HOIDATKO LÄHEISTÄSI- JULISTEMALLI14-1

Päivitetty   29.4.2020 Saila Käsmö-Karjalainen