OmaisOiva kahvilat

OmaisOiva-kahvila-NETTI-RGBOmais-Oiva-kahvila_pöllö

Kahvilassa omaishoitajat ja omaishoidosta kiinnostuneet tapaavat toisiaan. Kahvilassa jaetaan tietoa ja keskustellaan omaishoidosta, omaishoitajien tukimuodoista sekä yhdistyksen toiminnasta omaishoitoperheiden tukena.  Kahvilat ovat avoimia tapahtumia.

KUUSAMO  

Ke 23.9.2020 klo 17.00 – 19.30 Kuusamon lukion auditorio. Tilaisuus on tarkoitettu Kainuun ammattioppilaitoksessa ja Kuusamon lukiossa opiskelevien vanhemmille/huoltajille. Teema: Nuorten kokemukset omasta hyvinvoinnista. Kahvitarjoilu klo 17.00 – 17.30 jonka aikana voi tutustua aulassa toimijoihin, jotka tukevat perheitä ja nuoria. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kuusamon kaupungin, Nose ry:n, Kuusamon Mielenterveyden Tuki ry:n, MLL Pohjois-Pohjanmaan Piiri/Kuusamon MLL:n PerhePesän kanssa. Huom! koronatilanteen vuoksi kahvitarjoilu voi muuttua. Keräämme osallistujilta nimilistan ja yhteystiedot THL ja AVI ohjeiden mukaisesti. PERUTTU KORONTATILANTEEN VUOKSI JA YLEINEN KUUSAMON KAUPUNGIN OHJEISTUS, ETTÄ VÄLTETÄÄN JOUKKOKOKOONTUMISIA KUUSAMOSSA!

POSIO

Ti 13.10.2020 klo 12.30 – 15.00 Seminaarikahvila. Posion kunnantalon valtuustosali, Kirkkotie 1, 97900 Posio. Tilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla klo 12.30 – 13.00. Tilaisuudessa esitellään ikämihmisten perhehoitoa, keskustellaan palvelusetelin käytöstä ja omais- ja läheisperheiden palveluista. Yhteistyössä Posion kunta, Coronaria ja Pohjois-Suomen Leader/Päivi Taavo.  Ilmoittautuminen 12.10. 2020 mennessä puh. 044 2301 439/Saila Käsmä-Karjalainen. Voit jättää etukäteen teemaan liittyviä kysymyksiä. Tilaisuus saatetaan kuvata ja näyttää suorana lähetyksenä, sekä tallenteena myöhemmin.  Yrittäjät voivat tulla esittelemään omia palveluitaan seminaarin lopussa. 

Tule terveenä tilaisuuteen, noudata hyvää käsihygieniaa, turvavälejä ja suosittelemme oman kasvo/suumaskin käyttöä sisätiloissa. Jokainen tulee tilaisuuteen omalla  vastuulla. Tehdään yhdessä turvallinen tilaisuus, johon on helppo osallistua.

 

TAIVALKOSKI

Ke 2.9.2020 klo 11.00 – 12.30 Entinen Metsäkylän koulu, Vanhalantie 13 B. Mukaan toivotaan myös Pyhäkylän alueen asukkaita Suomussalmelta. Teemana: Kertamme hätäensiaputaitoja, kouluttajana Terveyspojat Oy. Osallistujalista kerätään paikan päällä.

 

Ke 28.10.2020 klo 11.00 – 12.30 Entinen Metsäkylän koulu, Vanhalantie 13 B. Mukaan toivotaan myös Pyhäkylän alueen asukkaita Suomussalmelta. Teemana: Luontoresepti, Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva toiminta. Osallistujalista kerätään paikan päällä.

Metsäkylän kahvilat toteutetaan yhteistyössä Kainuun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva toiminnan kanssa ja kahvilaan on tervetulleita lähialueen perheet.

 

Viranomaisten ohjeiden mukaan osallistujalista yhteystietoineen kerätään paikan päällä ja lista säilytetään kuukusi, jonka jälkeen se tuhotaan. Osallistujalla ei saa olla flunssaa tai flunssan oireita. Noudatetaan hyvää yskimis- ja käsihygieniaa.  Suositellaan oman kasvosuojan käyttöä, mikäli turvavälejä sisälle ei voida pitää. Jokainen varaa riittävän määrän omia kasvosuojia mukaansa ja osallistuu tilaisuuksiin omalla vastuulla. Muutokset mahdollisia.

 

PUDASJÄRVI

La 14.11.2020 Tulossa tilaisuus yhteistyössä Oulun SPR Pudasjärven osaston kanssa.

Päivitetty 22.9.2020 Saila Käsmä-Karjalainen

 

TEAMS- KAHVILAT KOILLISMAA JA KAINUU

POSIO, TAIVALKOSKI, KUUSAMO, KAINUU JA PUDASJÄRVI

OMAISENA MUUTOSTILANTEEN KESKELLÄ

 

Tapahtumat on tarkoitettu omaisille, läheisille ja hoiva-alan ammattilaisille, sekä kaikille asiasta kiinnostuneille

 

to 17.9.2020 klo 13.00 – 15.00 Teams-tilaisuus

Omaishoitoon liittyvät muutostilanteet kuten lyhtytaikaishoitojaksot tai hoitovastuusta luopuminen, sekä hoitokotiin siirtyminen ja omaisyhteistyöhön liittyvät kysymykset. Tilaisuus on tarkoitettu omaishoitajille, läheisille, hoivakodin työntekijöille ja omaishoitajien kanssa työtä tekeville ammattilaisille.  Asiantuntijana Omaisena edelleen ry Tuija Kotiranta.

Yhteistyössä: Kainuun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n, Omaisena edelleen ry, Posion Coronarian, Oulunkaaren/Pudasjärven kaupungin, Kuusamon kaupungin, Taivalkosken ja Posion kunnan kanssa.

Koulutussisältöön liittyvät lisätiedot: Tuija Kotiranta, omaisyhteistyön päällikkö, Omaisena edelleen ry tuija.kotiranta(at)omaisenaedelleen.fi, p. 0207 411 140.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen 11.9.2020 mennessä Saila Käsmä-Karjalainen puh. 044 2301 439. Avustamme ja ohjaamme Teams-ohjelman käytössä etukäteen ja tilaisuuden aikana.  Tarvitset tietokoneen, mikrofonin, nettiyhteyden ja sähköpostin (kamera ei ole välttämätön). Joten rohkeasti mukaan!

 

 

 

 

 

 

 

Päivitetty 6.10.2020 Saila Käsmä-Karjalainen