Omaisten ja läheisten virkistysloma

Kiannon Kuohut kylpylähotelli Suomussalmi

30.11.2020 – 2.12.2020

Retki on tarkoitettu omaishoitajille, läheisille, entisille omaishoitajille, jäsenille ja yhdistyksen vapaaehtoisille. Hoidettava voi lähteä mukaan omaisen kanssa, mikäli omainen hoitaa häntä matkan aikana. Majoitus 2 hengen huoneissa, sisältää puolihoidon aamiaisen ja päivällisen. Hintaan kuuluu myös kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kuljetukset järjestetään lähtijöiden mukaan tarvittaessa Posiolta, Kuusamosta, Taivalkoskelta ja Pudasjärveltä. Lähdöt tulevat olemaan sovitusti alueen keskustasta.

Omavastuu arvio 65 e/henkilö (2 hengen huoneessa), sisältää majoituksen, puolihoidon ja bussikuljetuksen. Paikkoja on max. 20 hengelle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen viimeistään 3.11.2020 Saila puh. 044 2301 439.

Ohjelmassa mm. Kainuun alueen omaishoitajien ja läheisten yhteinen tapaaminen ja yhteistä ohjelmaa.  Seuraamme koronaohjeistuksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Tällä hetkellä on käytössä hengityssuojainten käyttösuositus, jolloin jokainen lähtijä hankkii omat kasvomaskit ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia. Oma matkavakuutus tulee olla voimassa, mikäli joudut perumaan matkan tai matkalla sattuu tapaturma. Jokainen lähtee retkelle omalla vastuulla. Yhdistyksellä on oikeus perua matka, mikäli viranomaisten määräykset tiukentuvat. Mukaan lähtee tutut ohjaajat, joten rohkeasti mukaan tapaamaan toisia!  Matkaa tukee Ragnar Ekberg -säätiö. Järjestäjä: Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry.

Kategoriat: info | Jätä kommentti

Erityslasten ja nuorten koko perheen retki Kuusamo

Maalaispysäkki Arolaan

la 5.9.2020 klo 15.00

Pääsemme tutustumaan eläimiin lähemmin ja viivymme tilalla n. 2 tuntia. Tarjoamme kahvia/teetä/mehua ja pullaa. Tilalta löytyy mm. alpakoita ja vuohia.

Yhteiskuljetus on peruttu ja jokainen tulee Arolaan omilla autoilla. Noudatamme turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa. Jokainen tulee omalla vastuulla.

Ei omavastuuta. Retkeä tukee Ragnar Ekberg säätiö ja toteuttaa Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry

Ilmoittautuminen 2.9.2020 mennessä Saila puh. 044 2301 439.

Päivitetty 31.8.2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoriat: info | Jätä kommentti

OmaisOiva toiminta

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Kokoontumisissa noudatamme hyvää käsihygeiniaa ja toimintaan ei saa tulla sairaana ja ei saa olla pientä flunssan oiretta. Jokainen tulee tapahtumiin omalla vastuulla. Toteutamme korona-aikana kahvilatoimintaa myös Teams-ohjelmalla ja osallistuminen on helppoa. Teams-tapaamisiin tarvitset tietokoneen, mikfonin, sähköpostiosoitteen ja nettiyhteyden. Autamme osallistumisessa tarjoamalla mm. digiapua.

OmaisOivan työntekijät Laila ja Saila ovat lomalla 6.7. – 2.8.2020. Palaamme lomalta ja suunnittelemme syksyn ja talven toimintaa, huomioiden viranomaisten ohjeistukset. Mukavaa kesää!

Tässä uusin päivitetty OmaisOiva tiedote, joka koskee korona-aikaa

Pävitetty 31.8..2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoriat: info | Jätä kommentti

Sääntömääräinen kevät- ja syyskokous 2020 Taivalkoski

Ke 14.10.2020 klo 17.00 alkaen

Taivalvaaran monitoimitalo, Hiihtokeskuksentie 4

Kokouksessa käsitellään kevät- ja syyskokoukseen kuuluvat sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Kokouksesta tulee lehti-ilmoitus Koillismaan Uutisiin ja Taivalkosken sanomiin.

Päivitetty 31.8.2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoriat: info | Jätä kommentti

OmaisOiva toiminna muutokset koronaviruksen aikana


Toteutettava toiminta, kampajat ja tuki näkyy Koillismaan OmaisOiva -lehdellä (kahvilat, kioskit, ryhmät..) ja sieltä löytyy OmaisOiva toiminan koronaviruksen aikana 2020, josta löytyy korona-ajan ohjeistusta sekä toimintaa täydentää normaalia OmaisOiva toimintaa korona-aikana. Kannattaa seurata molempia välilehtiä.

Päivitetty 31.8.2020 Saila Käsmä-Karjalainen

Kategoriat: info | Jätä kommentti